Who run the world? GIRLS! A ove godine naš dan 8.3. slavimo u znaku novih prijateljstava, dobrih ideja, nadolazećih trendova i naravno, pjenušavih vina. Povodom Dana žena, 4LOOK je pripremio posebnu proslavu koja će sve to objediniti te proslaviti ženski uspjeh. Kao ambasadorica 4LOOK-a bila sam zadužena pronaći dvije perspektivne mlade djevojke koje posjeduju želju za stvaranjem i novim projektima, te koje zaista dijele korisne savjete svojim čitateljima. Tako su mi ovoga puta pri odlasku u salon, društvo pravile Tena i Anita, s blogova Beauty Wonderlust, Noir Ani

Cure i ja posjetile smo 4LOOK u utorak kako bi započele s pripremama za proslavu. Cijeli dan u salonu može biti iscrpljujuć, no ništa nije teško kada si okružen dobrom energijom i divnim ljudima. Od jutra je tim 4LOOK-a transformirao našu kosu kako bi svoje frizure predstavile na proslavi Dana žena. Ideja projekta je ta da djevojke i ja, svojim nijansama kose predstavljamo tri različite boce Bottega pjenušavih vina, obiteljske vinarije koju je osnovala, pogodite-žena, Rosina Zambon Bottega. Moja je Bottega naravno ona srebrna. 🙂 Kao već ”domaća” u 4LOOK-u, u današnjem ću postu pažnju posvetiti najavi događaja sa ”behind the scenes” fotografijama, dok cjelokupno iskustvo djevojaka možete pronaći na njihovim blogovima.

 

 

Kao dio programa proslave, tim djevojaka predstaviti će naše frizure, te podijeliti savjete postizanja i održavanja ovakvih predivnih nijansi. Od svih promjena, a imala sam ih dosta u zadnje vrijeme 🙂 ova mi je, mislim, najdraža. A tek da vidite kako cure izgledaju! Za naše outfite pobrinula se Tanja Lučić, vlasnica butika La Vetrina, i mogu vam reći da za ovu malenu modnu reviju, priprema nešto zaista posebno! Također će se predstaviti niche parfemi Acca Kappa koje je kreirala, ponovno žena, Elisa Gera. Portal Stilueta, osnivačice i urednice Marije Mažar priprema vam mnogo iznenađenja koje možete pronaći na stilueta.net, a kao šećer na kraju 4LOOK i Bottega daruju tri sretnice ovim poklon-paketima:

1. Easy fen Actyva paket (paket obuhvaća šest usluga pranja i njege kose u wellnessu za kosu te feniranja uz korištenje Actyva proizvoda, u 4look Academy) te Bottega Gold prosecco (3 litre)
2. Easy fen Liding paket (paket obuhvaća osam usluga pranja i njege kose te feniranja uz korištenje Liding proizvoda, u 4look Academy) te Bottega Gold prosecco (1,5 litra)
3. Jedan dolazak na manikuru i pedikuru uz trajno lakiranje noktiju na rukama i nogama u 4look Academy te Bottega Gold prosecco (0,75 litara)

A sada je vrijeme za darivanje! 🙂 Jednu od svojih vjernih čitateljica darujem s dvije ulaznice za proslavu Dana žena koja će se održati 8.3. u 4LOOK-u, Žrtava Fašizma 2b u Rijeci. Detalje darivanja objaviti ću sutra na svome Instagram profilu @partsofthesun. Veselim se vašem sudjelovanju! More ljubavi, S.

 

Save

Save

You Might Also Like

FOTOSOFIA DAY; ADVENT IN ZAGREB

PERSONAL STYLE AND SOME PUPPY SHOTS

GIRLS, GIRLS, GIRLS